Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Zaterdag 22 mei 2027

 

Handelingen 1:8

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Maar gij zult ontvangen de kracht des Heiligen Geestes, Die over u komen zal; en gij zult Mijn getuigen zijn, zo te Jeruzalem, als in geheel Judea en Samaria, en tot aan het uiterste der aarde." (Hnd 1:8 STV)

"Maar wanneer de heilige Geest over jullie komt, zul je kracht krijgen, en jullie zullen getuigenis van mij afleggen in Jeruzalem, in heel Judea en Samaria, ja, tot in de verste delen van de wereld.'"

"maar gij zult kracht ontvangen, wanneer de Heilige Geest over u komt, en gij zult mijn getuigen zijn te Jeruzalem en in geheel Judea en Samaria en tot het uiterste der aarde."

"Maar wanneer de heilige Geest over jullie komt, zullen jullie kracht ontvangen en van mij getuigen in Jeruzalem, in heel Judea en Samaria, tot aan de uiteinden van de aarde.'"

"Maar als de Heilige Geest op jullie neerkomt, zullen jullie kracht krijgen om de waarheid over Mij te vertellen aan de mensen in Jeruzalem en ook in Judea en Samaria. Zelfs tot in de verste uithoeken van de wereld."

 

Overdenking van vandaag:

Soms zijn de meest diepzinnige waarheden zeer eenvoudig. De macht om de wereld te bereiken voor Christus maakt gebruik van Gods macht door middel van de Heilige Geest. Gods plan om te beginnen waar we zijn en uit te reiken naar de wereld, en onze bereidwilligheid om anderen te vertellen wat God voor ons in Jezus heeft gedaan.

 

Gebed:

Vader van alle mensen, vul ons met uw krachtige Heilige Geest, stel ons in staat om doeltreffend te zijn in het delen van ons geloof, en motiveer ons om onze stad, onze regio en onze wereld met het evangelie te bereiken. Ik geloof nog steeds Vader, dat u wenst te doen in onze dag wat er lang geleden is gebeurd. Maak uw Naam groot. Verheerlijk uw heiligheid in de ogen van alle mensen. Gebruik mij en de rest van uw mensen om uw wil te realiseren om alle volken met het evangelie van genade te bereiken. In de naam van de Heer Jezus Christus, bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

21 mei 2027 Psalm 79:9
20 mei 2027 Filippensen 1:4-5
19 mei 2027 1 Thessalonicensen 1:8
18 mei 2027 Jesaja 10:1-2
17 mei 2027 1 Johannes 3:17
16 mei 2027 Spreuken 3:27
15 mei 2027 Lukas 19:10
 

Home