Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Donderdag 20 mei 2027

 

Filippensen 1:4-5

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"(Te allen tijd in al mijn gebed voor u allen met blijdschap het gebed doende) Over uw gemeenschap aan het Evangelie, van den eersten dag af tot nu toe;" (Flp 1:4-5 STV)

"en telkens wanneer ik voor u allen bid, doe ik het met blijdschap, vanwege uw aandeel in de verbreiding van het evangelie van de eerste dag af tot nu toe."

"immers, in al mijn gebeden bid ik telkens voor u allen met blijdschap, wegens uw deelhebben aan de prediking van het evangelie, van de eerste dag af tot nu toe."

"telkens wanneer ik voor u allen bid. Dat doe ik vol vreugde, omdat u vanaf de eerste dag tot nu toe hebt bijgedragen aan de verspreiding van het evangelie."

"Als ik voor u bid, is mijn hart vol vreugde over de geweldige medewerking die u hebt gegeven aan het bekendmaken van het goede nieuws, vanaf de dag dat u het voor het eerst hoorde tot nu toe."

 

Overdenking van vandaag:

Paulus bad met vreugde, omdat de Filippenzen 'partners' werden, niet alleen mensen die ondersteunen. Door hun financiŰle hulp, gebeden en belangstelling voor zijn werk, deelden ze echt in zijn dienen. Ze waren partners!  

Laten we ge´nteresseerd raken in de evangelisatie van onze gemeente. Laten we bidden en bijdragen aan de missies en kennis maken met onze missionarissen. Laten we onze partners van missies leren kennen over de hele wereld!

 

Gebed:

Vader in de hemel, ik bid dat uw wil op aarde zal geschieden zoals in de hemel. Zegen en bemachtig de verspreiding van uw koninkrijk. Bescherm en versterk degenen met wie onze kerk een partnerschap is aangegaan, waar ze ook mogen zijn. Zegen hen met meer middelen, volwassenheid en karakter. Help me dat te herkennen en dingen te doen om hen te steunen en aan te moedigen. In de naam van Jezus bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

19 mei 2027 1 Thessalonicensen 1:8
18 mei 2027 Jesaja 10:1-2
17 mei 2027 1 Johannes 3:17
16 mei 2027 Spreuken 3:27
15 mei 2027 Lukas 19:10
14 mei 2027 Psalm 141:4
13 mei 2027 Psalm 141:3
 

Home