Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Vrijdag 12 mei 2023

 

2 Thessalonicensen 3:1

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Voorts, broeders, bidt voor ons, opdat het Woord des Heeren [zijn] loop hebbe, en verheerlijkt worde, gelijk ook bij u;" (2Th 3:1 STV)

"En verder, broeders en zusters: bid voor ons. Bid dat de boodschap van de Heer voortgang maakt en zegeviert, net zoals bij u."

"Voorts, broeders, bidt voor ons, dat het woord des Heren snelle voortgang hebbe en verheerlijkt worde, evenals bij u,"

"Voor het overige, broeders en zusters, bid voor ons. Bid dat het woord van de Heer zich elders even snel verspreidt en evenzeer geprezen wordt als bij u."

"Broeders, ik vraag u voor ons te blijven bidden. Bid dat het goede nieuws van de Here zich snel zal verspreiden en overal zo'n invloed zal hebben dat de mensen Hem gaan eren, zoals ook bij u het geval is."

 

Overdenking van vandaag:

Wat kun jij doen om te helpen bij de verspreiding van het evangelie en om te helpen het aantal dat behouden wordt iedere dag te vergroten? Nou, er zijn veel dingen: iets goeds zeggen over Jezus, jouw geloof met een vriend delen, op een missie-reis gaan, financiŽle steun aan een missionaris sturen en vele andere dingen.

Maar ťťn van de belangrijkste dingen die je kunt doen is bidden! Bid voor zendelingen en predikers en degenen die dienen en het Woord van God en de genade van Jezus via internet, radio, televisie en drukwerk delen. Bid dat de boodschap zich snel verspreidt en bid dat het in macht en invloed groeit.

 

Gebed:

Liefdevolle Herder, ik weet dat u pijn in uw hart hebt over degenen die verloren gaan. Ik bid dat u zendelingen wereldwijd kracht geeft om over de waarheid van het evangelie met lef te spreken. Ik bid dat u het hart van degenen die horen zo raakt dat zij uw redding ervaren. Gebruik mij op welke manier u ook kiest om een deel van de verspreiding van uw verlossing te zijn. In de naam van Jezus bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

11 mei 2023 Spreuken 21:29
10 mei 2023 2 TimothŽus 3:15
9 mei 2023 1 Thessalonicensen 1:6-7
8 mei 2023 Psalm 108:3
7 mei 2023 Psalm 103:2-3
6 mei 2023 1 Johannes 2:2
5 mei 2023 EzechiŽl 18:31-32
 

Home