Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Zaterdag 17 april 2027

 

Filippensen 4:4-5

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Verblijdt u in den Heere te allen tijd; wederom zeg ik: Verblijdt u. Uw bescheidenheid zij allen mensen bekend. De Heere is nabij." (Flp 4:4-5 STV)

"Wees altijd blij in de Heer. Nog eens: wees blij! Laat iedereen u kennen als vriendelijke mensen. De Heer is dichtbij."

"Verblijdt u in de Here te allen tijde! Wederom zal ik zeggen: Verblijdt u! Uw vriendelijkheid zij alle mensen bekend. De Here is nabij."

"Laat de Heer uw vreugde blijven; ik zeg u nogmaals: wees altijd verheugd. Laat iedereen u kennen als vriendelijke mensen. De Heer is nabij."

"Wees blij in de Here; ik zeg het nog eens: Verheug u in Hem! Laat uw vriendelijkheid bij iedereen bekend zijn. De Here is dicht bij u."

 

Overdenking van vandaag:

Omdat de Heer nabij is, kunnen we ons verheugen en anderen behandelen met zachtheid. Hij is nabij, want hij woont in ons door zijn Geest. Hij is nabij, omdat zijn komst niet lang meer zal duren. Hij is nabij, want als we bijeenkomen met andere gelovigen, anderen dienen die in nood zijn, of het evangelie delen met vrienden en mensen van andere culturen, heeft hij beloofd om bij ons te zijn.  

Er is niets meer besmettelijk dan een vrolijk en vriendelijk persoon. Omdat Jezus in ons leeft, werkt via ons en voor ons komt, kunnen wij zowel vrolijk als liefdevol zijn!

 

Gebed:

Vader, ik ben opgewonden te weten dat ik nooit alleen zal zijn. Dank u voor het sturen van Jezus om te sterven voor mijn zonden. Dank u voor het sturen van Jezus om bij mij te zijn wanneer ik andere gelovigen ontmoet, als ik anderen dien in Jezus' naam en als ik het evangelie deel. Laat alstublieft de vreugde die ik voel door zijn aanwezigheid, duidelijk zijn in de manier waarop ik leef en hoe ik anderen dien. In Jezus' edele naam bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

16 april 2027 Psalm 145:1-2
15 april 2027 Romeinen 13:7
14 april 2027 Jakobus 4:14
13 april 2027 Psalm 144:4
12 april 2027 Amos 5:15
11 april 2027 Kolossensen 2:17
10 april 2027 Kolossensen 2:6
 

Home