Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Woensdag 24 maart 2027

 

Psalm 69:6

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"(69Ė7) Laat hen door mij niet beschaamd worden, die U verwachten, o Heere, HEERE der heirscharen, laat hen door mij niet te schande worden, die U zoeken, o God Israels!" (Ps 69:6 STV)

"Maar laat wie op u vertrouwen niet in u worden teleurgesteld door mijn lot, Heer, almachtige God. Laat wie u zoeken zich niet beschaamd voelen door mijn lot, God van IsraŽl."

"Laten om mij niet beschaamd worden wie U verwachten, Here HERE der heerscharen; laten om mij niet schaamrood worden wie U zoeken, o God van Israel."

"Laat ik niet beschamen wie naar u uitzien, HEER, God van de hemelse machten, laat wie u zoekt niet om mij te schande staan, God van IsraŽl."

"Laten Uw volgelingen niet door mij hun vertrouwen in U kwijtraken, Oppermachtige HERE; U die Heer bent over de hemelse legers. O God, laten de mensen die U zoeken, niet door mijn toedoen in U beschaamd worden."

 

Overdenking van vandaag:

Wat een mooi gebed voor iedere christen! Is het niet verkwikkend te worden herinnerd aan de krachtige impact voor goed en slecht dat we kunnen hebben, in een wereld die zo in zichzelf gekeerd is? Laten we niet alleen denken aan de verwoestende impact van onze hypocrisie en rebellie, laten we ook bidden dat onze mislukkingen niet de groei van het koninkrijk zal verhinderen en en ook niet de groei van onze broeders en zusters in Christus die proberen te dienen en de Heer te eren!

 

Gebed:

O genadig en machtige God, ik wil niet zondigen. Ik weet dat het opstand tegen u is en dat het u zeer verdrietig maakt. Ik wil niet zondigen want ik weet dat het afbreuk doet aan mij en mij nog meer kwetsbaar maakt voor de aanslagen van Satan in de toekomst. Ik wil niet zondigen en schande op uw werk brengen, O God. En Vader, ik wil niet zondigen en de oorzaak van struikelen zijn voor degene die u zoeken. Vergeef mijn zonden, maar Vader, versterk mij alstublieft en help me niet te struikelen in mijn tijd van verleiding. In de naam van degene die verleiding en zonde veroverde, Jezus Christus, bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

23 maart 2027 Kolossensen 1:21
22 maart 2027 Psalm 46:1-2
21 maart 2027 Spreuken 8:13
20 maart 2027 Kolossensen 1:19-20
19 maart 2027 1 TimothŽus 3:16
18 maart 2027 Psalm 71:8
17 maart 2027 Openbaring 5:9
 

Home