Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Donderdag 25 februari 2027

 

Psalm 98:1

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Een psalm. Zingt den HEERE een nieuw lied; want Hij heeft wonderen gedaan; Zijn rechterhand, en de arm Zijner heiligheid, heeft Hem heil gegeven." (Ps 98:1 STV)

"Zing een nieuw lied voor de Heer, hij heeft wonderen verricht. Zijn sterkte, zijn onvergelijkbare kracht, bracht hem de overwinning."

"Zingt de HERE een nieuw lied, want Hij heeft wonderen gedaan, zijn rechterhand en zijn heilige arm gaf Hem zege;"

"Zing voor de HEER een nieuw lied: wonderen heeft hij verricht. Zijn rechterhand heeft overwonnen, zijn heilige arm heeft redding gebracht."

"Zing een nieuw lied voor de HERE. Hij heeft zoveel wonderen gedaan. Hij overwint altijd, want Hij is machtig en sterk."

 

Overdenking van vandaag:

Liederen kunnen ons in beweging brengen of ze kunnen ons steun brengen. Liedjes kunnen ons terugbrengen naar een bijzondere tijd, of liedjes kunnen ons hoop geven voor de dingen die nog komen.  

Helaas laten we meestal het componeren van de woorden en de muziek van onze nummers aan iemand anders over, we nemen nooit tijd om ons eigen "nieuw lied" te schrijven.  

Maar waarom maak je vandaag niet jouw eigen nieuw lied van lof en dank aan God. Het hoeft niet groot te zijn, enkel oprecht en aangeboden aan de Vader van wie alle liedjes van vreugde komen.

 

Gebed:

Vader God, dank u voor de gave van het lied. Ontvang alstublieft mijn lied van dank en lof uit een hart dat u gevuld hebt met uw vreugde. In Jezus' naam. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

24 februari 2027 Romeinen 8:1-2
23 februari 2027 Romeinen 14:1
22 februari 2027 Efeziėrs 4:25
21 februari 2027 Psalm 75:1
20 februari 2027 Jesaja 1:17
19 februari 2027 Spreuken 14:21
18 februari 2027 Psalm 107:1
 

Home