Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Zondag 10 januari 2027

 

2 Korinthiėrs 4:5

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Want wij prediken niet onszelven, maar Christus Jezus, den Heere; en onszelven, [dat] [wij] uw dienaars [zijn] om Jezus' wil." (2Co 4:5 STV)

"We verkondigen niet onszelf, maar we verkondigen Jezus Christus als de Heer, en onszelf als dienaren van u om Jezus' wil."

"Want wij prediken niet onszelf, maar Christus Jezus als Here, en onszelf als uw dienaren om Jezus' wil."

"Wij verkondigen niet onszelf, wij verkondigen dat Jezus Christus de Heer is en dat wij omwille van hem uw dienaren zijn."

"Wij maken niet onszelf bekend, maar de Here Jezus Christus. Wat wij van onszelf zeggen, is alleen dat wij u willen dienen terwille van Jezus."

 

Overdenking van vandaag:

Onze boodschap gaat niet om ons. Jezus is Heer. Op een dag zal de gehele schepping hem erkennen en hem loven. Maar voor de mensen om ons heen om Jezus vandaag de dag te prijzen, moeten ze hem levend in ons zien. Wij dienen anderen in Jezus' naam. Wij zijn zijn lichaam - zijn handen van mededogen, zijn hart van genade en zijn stem van tederheid. Dus laten we Jezus verhogen - niet alleen door anderen te vertellen over hem, maar door anderen te dienen: hij is aanwezig in de wereld.

 

Gebed:

God van genade, dank u voor het voorrecht om uw liefde met anderen te delen. Dank u dat u mij redde VAN mijn zonde. Dank u dat u mij redde VOOR het dienen om anderen te zegenen in het belang van Jezus. In de naam van Jezus, mijn redder, bid ik. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

9 januari 2027 Psalm 2:11-12
8 januari 2027 Jozua 4:24
7 januari 2027 Psalm 130:7
6 januari 2027 2 Korinthiėrs 4:18
5 januari 2027 Psalm 3:3
4 januari 2027 Jozua 3:5
3 januari 2027 Hebrėen 13:5
 

Home