Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Zondag 29 november 2026

 

Psalm 136:1 and 26

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Looft den HEERE, want Hij is goed; want Zijn goedertierenheid is in der eeuwigheid;" (Ps 136:1 STV)

"Breng hulde aan de Heer, want hij is goed! Eeuwig duurt zijn liefde….. Breng hulde aan de God van de hemel! Eeuwig duurt zijn liefde."

"Looft de HERE, want Hij is goed, want zijn goedertierenheid is tot in eeuwigheid." \n"Looft de God des hemels, want zijn goedertierenheid is tot in eeuwigheid.

"Loof de HEER, want hij is goed–eeuwig duurt zijn trouw–\nloof de God van de hemel–eeuwig duurt zijn trouw!"

"Prijs de HERE! Hij is een goede God. Want Zijn goedheid en liefde zijn eeuwig." ….. "Prijs de Allerhoogste God, want Zijn goedheid en liefde zijn eeuwig."

 

Overdenking van vandaag:

Onze dank komt voort vanuit de aard van God en vanuit zijn heerlijkheid en goedheid. De blijvende reden dat wij danken is dat God goed is en zijn liefde onuitputtelijk, niet aan verval onderhevig, en oneindig.

 

Gebed:

O grote Geliefde van mijn ziel, dank u voor het sturen van Jezus als de uitbeelding van uw liefde. Ik hou van u Vader. Ik hou van u om wie u bent en om wat u heeft gedaan. Ik hou van u om wat u beloofd heeft. Ik hou van u voor de zegeningen waarmee u mij overgiet. Ik hou van u omdat u alle liefde toekomt. Maar ik beken dat mijn liefde niet zo sterk is als die van u. Dus vul mij alstublieft met uw liefde door de kracht van de Heilige Geest. In de naam van Jezus, uw Zoon en mijn redder hef ik mijn hart op naar u. Amen.
 


liefhebber van mijn ziel, ik dank u voor het verzenden van Jezus als de demonstratie van uw liefde. Ik hou van je vader. Ik hou van je voor wie je bent en wat je hebt gedaan. Ik hou van u voor wat u hebt beloofd. Ik hou van jou voor de zegeningen je douche op mij. Ik hou van u dat u mij hoop. Ik hou van je omdat je eerst van me hield. Ik hou van je omdat je waardig zijn van alle liefde. Maar ik moet bekennen dat mijn liefde is niet zo sterk is als de jouwe, dus alsjeblieft, vul mij met uw liefde door de kracht van de Heilige Geest. In de naam van Jezus, uw Zoon en mijn Heiland, ik til mijn hart aan jou. Amen."

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

28 november 2026 1 Kronieken 16:8
27 november 2026 Kolossensen 3:16
26 november 2026 Hebrëen 12:28
25 november 2026 Kolossensen 3:17
24 november 2026 Kolossensen 2:6-7
23 november 2026 Psalm 100:4-5
22 november 2026 Kolossensen 3:15
 

Home