Lees meer...

Gratis E-maildiensten!

Ontvang GRATIS dagelijks reflecties en meer via e-mail!

Dagelijkse Overdenking
Wat Jezus Deed
Dagelijks Christelijke Quote
Dagelijks Bijbelvers

 

Christelijke Overdenking

Dinsdag 9 april 2024

 

Filippensen 4:9

         
  • Statenvertaling
  • GNV
  • NBG 1951
  • NBV
  • Het Boek

"Hetgeen gij ook geleerd, en ontvangen, en gehoord, en in mij gezien hebt, doet dat; en de God des vredes zal met u zijn." (Flp 4:9 STV)

"Breng in praktijk wat ik u geleerd en overgeleverd heb door mijn woorden en mijn daden. Dan zal God, die de vrede geeft, met u zijn."

"wat u geleerd en overgeleverd is, wat gij van mij gehoord en gezien hebt, breng dat in toepassing en de God des vredes zal met u zijn."

"Doe alles wat ik u heb geleerd en overgedragen, wat ik u heb verteld en laten zien. Doe het, en de God van de vrede zal met u zijn."

"Breng niet alleen in praktijk wat u van mij geleerd hebt, maar ook wat u van mij gehoord en gezien hebt; dan zal de God van de vrede met u zijn."

 

Overdenking van vandaag:

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik hoop echt dat mijn leven weerspiegelt wat ik zeg en leer. Wat een geweldige verklaring om waar te kunnen maken aan degenen die wij leiden, of het in de klas is, in ons gezin, op het werk of in de kerk.

 

Gebed:

Almachtige en Allerhoogste God, zegen mij alstublieft met de integriteit die komt wanneer mijn overtuigingen, mijn woorden, en mijn daden consequent en rechtvaardig zijn. In Jezus' naam. Amen.

 

Lees deze overdenking in:
- Engels
- Spaans
- Portugees

 

Vorige Overdenkingen

8 april 2024 Jakobus 4:7-8
7 april 2024 1 Thessalonicensen 4:7-8
6 april 2024 Galaten 4:6
5 april 2024 Kolossensen 4:5-6
4 april 2024 Galaten 4:4
3 april 2024 1 Thessalonicensen 4:3
2 april 2024 Efeziėrs 4:2-3
 

Home