Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Christelijke Overdenking - Zaterdag 11 juli 2020 - Job 7:11 - Yssa
 
BIJBELVERS:
"Maar ik zal mijn mond niet houden, zo beklemd als mijn hart is, zal ik spreken, zo bitter als mijn ziel is, zal ik klagen."
 
Job 7:11
 
OVERDENKING:
Soms denken we aan God als te kwetsbaar, te ver of te benauwd om eerlijk met hem te spreken over onze dilemma's. Job was niet zo verlegen. Hij is de grote herinnering dat God de voorkeur heeft dat we onze relatie met hem onderhouden, ook al is het stormachtig.
 
Ongeacht waar jij je bevindt in jouw strijd, wees eerlijk met God - niet respectloos, maar oprecht. Laat hem behulpzaam zijn in jouw meest ware pijnen, frustraties en angsten, niet alleen de eenvoudige problemen.
 
GEBED:
Abba Vader, dank u voor het luisteren naar mijn woorden en mijn hart. Dank u voor het geven van de Heilige Geest en mijn Heiland Jezus als bemiddelaars voor mij voor uw troon. Dank u dat u mij in uw aanwezigheid wilt hebben, zelfs als mijn hart vol is met conflicten en pijn. Dank u dat u van me houdt ondanks mijn gebrokenheid en tweedracht. Maar vooral, dank u voor uw belofte om me thuis te brengen bij u om te delen in uw heerlijkheid. In Jezus' naam. Amen.
 
Bijbelvers top 100
 
Naar online overdenking | Yssa Vandaag | Inloggen | Vertel een vriend(in) | Winkelen | Naar website
Zoeken
 
- Amazing Grace - Blue - LuxLeather
- Amazing Grace - Brown
- Amazing Grace - Brown
- Amazing Grace - Brown
- Hope and a future - Heavy Canvas
 
Deze e-mail is verzonden aan yssa@yssa.nl via Yssa.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.