Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Christelijke Overdenking - Woensdag 16 oktober 2019 - Markus 9:23 - Yssa
 
BIJBELVERS:
"Toen zei Jezus tegen hem: 'Of ik iets kan doen? Alles is mogelijk voor wie gelooft.'"
 
Markus 9:23
 
OVERDENKING:
Jezus is de ultieme ene "die gelooft." Alle dingen ZIJN mogelijk voor hem. Wat denk je? Hij verlangt er ook naar geweldige dingen te doen door ons! In feite heeft hij beloofd dat hij nog meer dingen via ons zal doen dan hij zelf deed, want hij is nu aan de kant van de Vader, ons helpende! (Zie Johannes 14:12-14).
 
Dus is het niet tijd dat we stoppen met te praten over wat we niet kunnen doen, en beginnen te geloven in de ene die grote dingen kan doen? Paulus zegt het zo: "God kan meer doen dan we kunnen vragen of denken door zijn werkende macht in ons." (EfeziŽrs 3:20-21)
 
GEBED:
Grote Almachtige God, Heerser van de volken, Schepper van het heelal en Heer van alle dingen, vergeef me alstublieft. Vergeef me voor mijn slappe en beperkte gebeden. Vergeef me dat ik betrokken ben bij kleine ruzies over wereldse en irrelevante zaken. Vergeef me voor mijn geestelijk gebrek aan visie. Breng mij in beweging door uw Geest. Open alstublieft mijn ogen, zodat ik kan zien wat u verlangt te doen door me heen. Geef mij alstublieft de kracht om een krachtige getuige te zijn voor onze wereld, gevangen in het donker. Geef me alstublieft ongelooflijke dromen voor uw Koninkrijk, en verbaas me vervolgens door veel meer te doen dan ik ooit had gedacht. In de naam van Jezus en tot uw glorie bid ik. Amen.
 
Christelijke plaatjes overdenking
 
Naar online overdenking | Yssa Vandaag | Inloggen | Vertel een vriend(in) | Winkelen | Naar website
Zoeken
 
- Myrrh - 59 ml
- Frankincense/Myrrh - 59 ml
- De hemel weet het
- Feiten over psychologie zelfverwerkelijk
- Kom aan boord
 
Deze e-mail is verzonden aan yssa@yssa.nl via Yssa.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.