Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Christelijke Overdenking - Vrijdag 23 augustus 2019 - Markus 9:30-31 - Yssa
 
BIJBELVERS:
"Ze vertrokken uit die streek en reisden door Galilea, maar hij wilde niet dat iemand dat te weten kwam, want hij was bezig zijn leerlingen onderricht te geven. Hij zei tegen hen: 'De Mensenzoon wordt uitgeleverd aan de mensen. Die zullen hem doden, maar na drie dagen zal hij uit de dood opstaan.'"
 
Markus 9:30-31
 
OVERDENKING:
We proberen vaak grote groepen aan te trekken om naar onze kerken, kruistochten en bijeenkomsten te komen. Jezus diende ook grote groepen. Maar zijn sterkste leer over discipelschap vindt plaats weg van de menigte, wanneer hij alleen met zijn discipelen is.
 
Wat de groepen kunnen accepteren is niet genoeg om volwassen discipelen op te roepen naar dat volgende niveau in hun wandeling met de Heiland. Dus Jezus trok zich terug voor intensief onderwijs met een kleine groep van toegewijde discipelen zodat hij hen kan rijpen en klaarmaken voor toekomstige uitdagingen.
 
GEBED:
Heilige God, zegen alstublieft de mensen in mijn bijbelstudiegroep en allen overal die proberen u te volgen, ongeacht de prijs. Leid me alstublieft naar een kleine groep gelovigen met wie ik mijn leven kan delen en door wie u mij uit wil dagen om te groeien in mijn overgave aan het Heerschap van Christus. In Jezus' naam bid ik tot de Heer. Amen.
 
Mooi om te schrijven
 
Naar online overdenking | Yssa Vandaag | Inloggen | Vertel een vriend(in) | Winkelen | Naar website
Zoeken
 
- 365 Bijbels dagboek
- Best Of Fred Hammond (CD)
- Europa
- Tell All My Friends (CD)
- Bijbelhoes nbv 12.5x18.8x3.9 trento
 
Deze e-mail is verzonden aan yssa@yssa.nl via Yssa.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.