Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Christelijke Overdenking - Vrijdag 16 april 2021 - 1 KorinthiŽrs 15:24 - Yssa
 
BIJBELVERS:
"En dan komt het einde en draagt hij het koningschap over aan God, de Vader, nadat hij alle heerschappij en elke macht en kracht vernietigd heeft."
 
1 KorinthiŽrs 15:24
 
OVERDENKING:
Sluitingstijd! Dat is als alles geteld is, de deuren vergrendeld zijn en de definitieve berekening gemaakt is. Jezus is Heer van sluitingstijd. Ook al triomfeerde hij over de dood en zonde toen hij hier was, we wachten nog steeds om mee te gaan in zijn overwinningsmars. Maar de dag komt. Elke knie zal buigen! Elke kwade macht zal worden geconfronteerd met vernietiging. De harten die zich overgegeven hebben aan God zullen echter in zijn liefdevolle en machtige handen gelegd worden, voorgoed. Onze Heer regeert!
 
GEBED:
Almachtige God, Vader van genade en barmhartigheid, ik waardeer uw zachtheid en geduld met me. Maar Vader, ik word ook ondersteund doordat ik uw kracht en macht ken. Het raakt mijn hart om te weten dat Jezus zijn bewind zal stellen en alles zal vernietigen wat vals, schadelijk, slecht en goddeloos is. Hopelijk komt die dag snel! In Jezus' naam bid ik. Amen.
 
Lieve kado's
 
Naar online overdenking | Yssa Vandaag | Inloggen | Vertel een vriend(in) | Winkelen | Naar website
Zoeken
 
- Spikenard - 59 ml
- Zangbundel TEKST
- Amazing Grace - Brown
- Amazing Grace - Brown
- Amazing Grace - Brown
 
Deze e-mail is verzonden aan yssa@yssa.nl via Yssa.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.